کتاب مجموعه نکته و تست علوم و مهندسی صنایع غذایی
کتاب مجموعه نکته و تست علوم و مهندسی صنایع غذایی اثر میثم کمیجانی و عباس هاشمی که توسط انتشارات نگاه دانش چاپ و منتشر شده است، منبعی مناسب برای دوره جمع بندی نزدیک آزمون برای داوطلبان آزمون های کارشناسی ارشد و دکتری می باشد.
این کتاب شامل:
مجموعه نکات طلایی و آزمونی طبقه بندی شده
حاوی 2000 نکته مهم و کلیدی از مباحث آزمون
به همراه سوالات طبقه بندی شده سالهای اخیر همراه پاسخنامه تشریحی و ارجاع به منابع اصلی
دروس این کتاب شامل:
شیمی مواد غذایی
میکروبیولوژی مواد غذایی
تکنولوژی مواد غذایی (تکنولوژی لبنیات، قند، روغن، غلات، کنسرو و اصول نگهداری)
اصول طراحی کارخانجات و مهندس صنایع غذایی
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.